Interncanvis lingüístics

Des de l’Union Bar Barcelona amb col·laboració d’Avalot-Joves de la UGT de Catalunya i el departament de Cultura, volem potenciar el coneixement de la nostra llengua i alhora poder aprendre’n una altra.

Díptic portada

Que t’oferim:

1. TRIA LA TEVA OPCIÓ:

Parelles lingüístiques. Per a totes aquelles persones catalanoparlants que vulguin destinar una part del seu temps a conversar amb d’altres persones que tinguin un nivell inicial de català. D’aquesta manera, podran millorar-ne la fluïdesa i reforçar-ne l’aprenentatge oral.

Intercanvis lingüístics i grups de conversa i discussió. També hi ha la possibilitat de fer intercanvis lingüístics, de manera que, per exemple, un jove angloparlant pugui millorar el seu català i a la vegada ensenyar l’anglès. L’intercanvi en la pràctica d’idiomes  es pot fer per parelles o bé formant grups de conversa i/o de discussió sobre les temàtiques que els participants vulguin abordar.

2- CONTACTA AMB NOSALTRES!

Com m’hi puc apuntar? només cal que t’adrecis a l’Avalot, i expliquis quina llengua t’agradaria aprendre i/o ensenyar. Un dinamitzador de la campanya et posarà en contacte amb altres persones que encaixin amb les teves inquietuds lingüístiques. Podràs triar el teu horari i tindràs un espai intim i amè per trobar-te amb els companys/es.

Contacte:  avalot@catalunya.ugt.org o trucant al 933046818

3. ALGUNS RECURSOS LÚDICS PER APRENDRE LA LLENGUA QUE PODREU UTILITZAR!!

Voluntariat per la llengua

Programa que facilita que persones que habitualment parlen català es trobin amb persones que volen practicar- lo i conversin en un ambient real i distès. D’aquesta manera, les persones que es volen llançar a parlar català agafen seguretat i les que el parlen habitualment s’acostumen a no canviar de llengua innecessàriament.

Tria el teu rol. No juguis sol

Taller de sensibilització lingüística que, a través d’un joc de rol permet reflexionar sobre l’hàbit dels catalanoparlants de canviar de llengua davant d’interlocutors no catalanoparlants.

10 cites

Sèrie de 13 capítols produïda conjuntament per la Direcció General de Política Lingüística i TV3, sobre el programa Voluntariat per la llengua, que mostra històries de convivència entre parelles lingüístiques.

www.gencat.cat/llengua/10cites

T’hi esperem!

Amb la col·laboració de:

Departamentcultura-fitxa_2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s